Design Complex

DutchEnglish

Home / E-mailadres

Zakelijke e-mailadres

Laat uw eigen zakelijk e-mailadres maken.

Met e-mail bij Design Complex ben je vanaf nu altijd en overal bereikbaar. Verstuur en ontvang veilig e-mail waar en wanneer je wilt. Maak daarbij onder andere gebruik van een onbeperkt aantal aliassen, geavanceerde anti spam- en virusoplossingen en onze gebruiksvriendelijke online webmail. Bij elk e-mailpakket is een Domein en uitgaande e-mailserver gratis inbegrepen.

Gratis Domein

Uitgaande e-mailserver

Webmail

Spamfilter en Virusscan

Kwaliteitsgarantie

Online helpdesk

Aan de slag met je eigen e-mailadres?

E-mail handtekening

Laat uw eigen E-mail handtekening ontwerpen.

De e-mailhandtekening is naast een zakelijk e-mailadres en een eigen e-mail domein een wezenlijk onderdeel van professionele bedrijfscommunicatie. Specifieke contactgegevens in de e-mailhandtekening maken het voor de ontvanger mogelijk om de afzender te identificeren en vergemakkelijken de contactopname. Een handtekening onder een e-mail die privé is, bevat doorgaans enkel de gegevens die de afzender zelf wil delen, terwijl afzenders zich bij elektronische bedrijfscommunicatie moeten houden aan bepaalde wettelijke voorschriften.

 

Uw E-mailadres verhuizen

U kunt bij Design Complex eenvoudig uw e-mail adres verhuizen. Het enige wat u nodig heeft voor het verhuizen e-mail adres is de verhuis token/EPP code van uw domeinnaam. U kiest op deze pagina een passende e-mail pakket, geeft aan welke domeinnaam u wilt verhuizen en vervolgens voert u de token/code in. Met enkele stappen heeft u dus uw e-mail adres verhuist. Het verschilt per domeinextensie wanneer deze actief wordt. Bij een .nl domeinnaam is de verhuizing binnen enkele minuten voltooid.

Meer weten?

Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op, of vraag een offerte aan. We werken op basis van vertrouwen en voor eerlijke prijzen. Wij zien er naar uit om samen met u om mooi project te maken.