Design Complex

DutchEnglish

Home / hoger in Google

Als u een website heeft, dan wilt u natuurlijk ook bezoekers trekken. Wij kunnen u helpen om uw website hoger in Google te laten ranken. U kunt door ons een SEO tekst laten schrijven, maar wij kunnen ook de volledige zoekmachine optimalisatie van u overnemen. Dat doen we op deze manier:

Wat is SEO eigenlijk?

SEO staat voor Search Engine Optimization, in het Nederlands ook wel zoekmachineoptimalisatie genoemd. Dit betekent de website zó verbeteren, dat de zoekmachine hem beter kan lezen en zo de waarde goed kan inschatten. Het is belangrijk niet alleen keuzes te maken voor de zoekmachines, maar ook altijd de bezoekers in u achterhoofd te houden!

Zoekmachineoptimalisatie bestaat uit verschillende onderdelen:

Content: “Content is King” wordt weleens gezegd. Zonder content geen zoekmachineoptimalisatie.

Technische optimalisatie: Als de website technisch niet in orde is, kan het zomaar zijn dat de zoekmachinerobots niet eens bij de website kunnen komen. Belangrijk dus om te zorgen dat uw website technisch op orde is. Ga op zoek naar een webbureau dat ook kennis heeft van technische zoekmachineoptimalisatie of schakel een extern SEO-bureau in om u daarbij te helpen!

Off-site SEO: Denk bij offsite SEO bijvoorbeeld aan links naar uw website toe. Maar ook shares, likes en exposure op social media kan invloed hebben op uw zoekmachineoptimalisatie.

 

Website analyse

Wilt u weten hoe u huidige website ervoor staat? Wij kunnen een website analyse voor u doen voor €65 excl. btw. We brengen in kaart hoe uw website ervoor staat en beschrijven in eenvoudige taal welke stappen er doorlopen moet worden, om uw website hoger in Google te laten ranken. Eventueel kunnen we u ook helpen om de wijzigingen door te voeren. Interesse? Stuur ons dan even een e-mail.

Meer weten?

Wij kunnen u in vrijwel alle gevallen helpen. U kunt bij ons een website laten maken, waarbij u een optimalisatiepakket bij koopt, of we nemen uw huidige site onder handen. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op en wie weet helpen wij u snel aan een hogere ranking in Google!