Design Complex

DutchEnglish

Home / Logo huisstijl ontwerp

Wilt u door ons een website laten maken? Kies er dan voor om uw bestelling uit te breiden met een logo huisstijl ontwerp. Wij ontwerpen een nieuw en uniek logo, visitekaartje en briefpapier voor uw onderneming. In de kleur en stijl die bij u past. We hebben ruime ervaring met het maken van diverse uitingen, zoals:

Merk en identiteit

Een logo huisstijl ontwerp moet bij het bedrijf passen, daarom verdiepen we ons eerst in uw bedrijf en doelgroep. Wij zorgen er altijd voor dat het nieuwe beeldmerk past bij uw identiteit. Heeft uw een juridische onderneming? Dan heeft uw waarschijnlijk belang bij een strak en zakelijk logo. Een logo voor een speeltuin moet er juist fleurig en speels uitzien. We inventariseren eerst uw wensen en gaan daarna voor u aan de slag.

Wat hebben wij te bieden?

Kosten

Een standaard logo huisstijl ontwerp bestaat uit een logo, visitekaartje en briefpapier. We kunnen dit pakket voor een scherp tarief aanbieden vanaf €179 excl. BTW. Besteld u bij ons ook een website of een SEO pakket? Dan maken wij voor het gemak een scherpe totaalprijs voor het hele pakket. Bekijk de tarieven.

Meer weten?

Neem contact met ons op via e-mail of chat. Wij kunnen u ook helpen als u specifiekere wensen heeft.