Design Complex

DutchEnglish

Home / Website laten maken

Onderdeel van: Ratonix

Wie zijn wij?

Wij zijn Design Complex, als team van ontwikkelaars, SEO-specialisten en webdesigners streven wij naar één gezamenlijk doel. Het introduceren van betaalbare ontwikkeling, webdesign en hosting! Wij geloven erin dat het voor iedereen mogelijk moet zijn om onder welke wensen en eisen dan ook, betaalbaar een website te laten maken.  

Met een breed inzetbaar team van specialisten kunnen wij alle online wensen realiseren. Bij ons kunt u voor alles terecht. Het (her)schrijven van (website)teksten, webdesign, zoekmachineoptimalisatie, (mobiele) applicaties, copywriting, algemene voorwaarden en privacy policy’s.

Wilt u een vrijblijvende kennismaking of ‘bakkie’ koffie?

Onze doelen

Het teksten of websites er ook uitzien; zij hebben één doel: scoren! Door het toepassen van Search Engine optimization (SEO) toe te passen. Vervolgens staat uw site hoger bij de zoekresultaten van Google. De site en uw bedrijf zijn daardoor niet alleen beter te vinden, ook krijgt u meer bezoekers en sales!

De link in het stukje “hoger bij de zoekresultaten van Google” moet ook gekoppeld worden aan het stukje tekst.

Wat hebben wij eerder gedaan?

Design Complex werkt voor verschillende Europese, Nederlandse en Internationale klanten. Wilt u weten wat wij doen? Neem een kijkje bij onze projecten. Neem contact met ons op om de voordelen van een samenwerking te bespreken!