Design Complex

DutchEnglish

Home / Website laten maken

Website laten maken? Kan je al vanaf €199,-!

Ontvang binnen 2 werkdagen al een eerste ontwerp!

Wilt u een website laten maken en bent u op zoek naar een betrouwbaar, vriendelijk en flexibel webdesign bureau, dan bent u bij Designcomplex aan het juiste adres. Ons team van professionele grafische ontwerpers, ontwikkelaars en SEO experts ondersteunt u om de beste resultaten te bereiken bij uw online marketing. Design Complex maakt voor u een professionele website tegen een vriendelijke prijs. Uiteraard kunt u bij ons ook een webshop laten maken.

Before After

Uw eigen domeinnaam

Wij installeren de gekozen website op onze server, vervolgens koppelen we daar uw domeinnaam aan. Heeft u nog geen domeinnaam? Geen probleem, dan kunt u die opgeven bij uw bestelling. Bent u wel in het bezit van een domeinnaam, dan zorgen wij voor de verhuizing.

Overal toegang tot uw website

Met het WordPress CMS heeft u altijd makkelijk toegang tot uw website, waar en wanneer u maar wilt. U heeft geen speciale software nodig. Het enige dat u nodig heeft is een internetverbinding en uiteraard een laptop, tablet, PC of telefoon.

Uw eigen mailadres

Bij een website hoort uiteraad ook een eigen e-mailadres. Wij zorgen er voor dat u 5 e-mailadressen krijgt die bij uw website passen. Meer mailadressen nodig? Vraag gerust naar de mogelijkheden. Een mailadres kunt u gemakkelijk toevoegen via outlook, of Apple / Windows mail

100% tevredenheidsgarantie

Zie in het gekozen pakket hoeveel wijzigingen u kunt toepassen. Pas wanneer u 100% tevreden bent met de website, zetten wij hem online. Zo betaalt u alleen maar voor een website waar u zelf helemaal tevreden mee bent!

100% tevredenheidsgarantie!

Liever een webshop in plaats van een website laten maken?

Ons CMS systeem

Met ons gebruiksvriendelijk CMS systeem heeft u de mogelijkheid om de inhoud van uw website zelf makkelijk aan te passen. Klanten die bij ons een website laten maken worden van begin tot eind begeleid en geadviseerd. Gemakshalve verwijzen wij naar het kopje website recensies betreffende ervaringen en reacties van onze klanten.

Werkwijze

Wij bouwen de website met WordPress, een content management systeem waarmee u zelf wijzigingen kunt aanbrengen of de website kunt uitbreiden.  Om het u makkelijker te maken, kunt u bijvoorbeeld een keuze maken uit een van deze design sjablonen. Misschien heeft u zelf al over de website nagedacht en heeft u een voorstel voor ons. Wij kunnen met elk denkbaar design overweg. Heeft u een voorkeur voor een bepaald design, laat het ons weten en wij doen u een voorstel.

Zodra wij het eens zijn over de vorm en inhoud, gaan we aan de slag. De inhoud (teksten, foto’s) levert u bij ons aan en wij zorgen voor de rest. Beschikt u niet over foto’s, geen probleem. Via istockphoto en stock.xchng krijg u gratis of tegen een kleine vergoeding mooie afbeeldingen.

Samenwerken?

Wilt u een kwalitatief goede website voor weinig geld? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij bekijken samen de mogelijkheden en wie weet kunnen wij snel voor u aan de slag.