Design Complex

DutchEnglish

Home / Website vernieuwen

Een vernieuwde website

Wordt uw site niet goed weergegeven op een mobiel? Is hij traag en niet zichtbaar in Google? Bent u niet vindbaar in Google maps? Minder bezoekers  dus minder omzet. Laat daarom uw website vernieuwen.

Wat kunnen wij voor u betekenen,

Uw website up-to-date houden.

Wij bouwen uw bestaande site om naar WordPress en maken hem responsive. Uw site krijgt een frisse uitstraling en we optimaliseren hem voor Google.

Uw website sneller maken.

Wij maken uw site aantoonbaar snel, wat weer goed is voor uw doorlooptijd.

Uw website hoger in Google.

Wij passen de Titletags en Metadata van uw site aan. Optimaliseren de teksten tegen een kleine meerprijs.

Onvindbaar in Google maps?

Wij kunnen uw bedrijf toevoegen aan de Google bedrijven pagina en uw bedrijfsinformatie optimaliseren.

Social media.

Wij kunnen een bedrijvenpagina aanmaken voor u, social media toevoegen aan uw website en zelfs uw site op social media promoten.

Beveiliging van uw website.

Wij zorgen voor het beste security systeem en installeren deze op de website.

Meer mogelijkheden

Wilt u bijvoorbeeld een content management systeem waarbij u zelf wijzigingen bijhoud en uw website wilt integreren met sociaal media zoals Facebook en Twitter, of een website die er ook goed uit ziet op een mobiel telefoon of tablet? Dan kunt u dat in uw aanvraag aangeven. Websites zijn tegenwoordig veel meer dan platte pagina’s met tekst en afbeeldingen. Je website is het visitekaartje van uw bedrijf. Met Design Complex kunt u er zeker van zijn dat uw website weer een langere tijd mee kan.

Website vernieuwen vanuit een ander CMS?

Wanneer u uw website wilt laten overzetten vanuit een ander content management systeem, dan valt dat binnen de mogelijkheden. Wij kunnen de inhoud overzetten vanuit systemen als Joomla, GX, ModX en elk ander denkbaar CMS. U hoeft zich dus geen zorgen te maken. Ook dan kunnen wij uw website vernieuwen. Mocht u de teksten of afbeeldingen willen aanpassen, dan is dit uiteraard ook mogelijk. Zo kunt u er met een volledig vernieuwde website er weer even tegen aan.

Onze ervaring

Wij hebben ervaring met het overzetten van verschillende websites uit verouderde systemen naar een nieuwe installatie in WordPress. In de meeste gevallen kunnen wij de site zo over zetten. Soms zijn er klanten die de website graag in een nieuw design willen zien, of de site voor mobiele telefoons willen laten optimaliseren. Wij kunnen met al deze voorstellen aan de slag en hebben inmiddels een uitgebreid portfolio opgebouwd. Website vernieuwen. Voor ons geen enkel probleem.

Wat komt erbij kijken?

Neem contact met ons op en meld u aan, om door ons uw nieuwe website te laten maken. Wij bespreken samen aan welke voorwaarden uw nieuwe website moet voldoen. U kunt gebruik blijven maken van uw bestaande domeinnaam en hosting. Mocht u dat niet willen, dan bespreken we wat beter voor u werkt. Daarna gaan we voor u aan de slag. Binnen twee weken kan de vernieuwde website online staan.